Здравеите колеги,искам да ми дадете съвет за едно отправено ми предложение за бартер.Моята алфетка 146 1.6 боксер за БМВ 316.Незнам какво да правя бартера е ключ за ключ,6те се прецакам ли?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет за бартер.
Collapse
X
-
Какво да ти кажа, колега? Зависи от много неща. Най-вече от състоянието и на двете коли. Ако все пак са на едно ниво като оборудване и запазеност - не си давай Алфетката. По-бърза е със сигурност, а и си мисля, че май и по-млада трябва да е. Дай повече инфо за колите, за да получиш по-точен отговор.Alfa Romeo 145 Boxer 1.6 I.E. 8V 103 hp
-
Моето мнение е, че ако не те радва вече твойта Алфа си вземи друга Алфа. BMW- то няма лошо, въпроса е до самия екземпляр, сравнено с Алфа-та като техническо състояние, екстри, тежести по колата и т.н. А бартера си е двупосочен, както ти можеш да се лъзнеш, така и колегата с БМВ-то може да е лъзнат от тебе.
Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
То моита в4ера я изкарах от бокса,смених доста джаджи по предницата и са не тропа толкова.ако баварията бе6е 318-320 няма6е да се замисля ама тоя спънат кон.Но не съм карал такова и ре6их да искам съвет от бандатаина4е и разлика в цените не е малка,и в годинките съ6то БМВ 92 на АЛФА 95,БМВ 4400лв на АЛФА 5000+.а и баварията няма климатик...абе маи ве4е се отказах.еи ви снимки.
Comment
-
Ще сбъркаш
Ако БМВ-то е с М40 двигател, си "вътре"...
Прочети техния форум и ще разбереш
http://www.bmwpower-bg.net/forums/Alfa Romeo 145 1.3 Boxer 90 hp 1996
Comment
-
сорри за офф-а
ама колега за какво и е тоя дърт немски кофчег ?
нито фаца има нито нищо. дялън с теслата ...
мое мнение ... алфата е по добра и по хубава ...
Първоначално публикувано от charmarioМоят съвет при тези обстоятелства е да менкате само джантитеех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Ами колега,лично моето мнение е да си запазиш Алфата.Като сравнявам на снимките,наистина е по-красива,а не е "кофчег"(тва определение много ми хареса) А и най-важното нещо според мен е,че Алфата е по-бърза.Човека,който иска бартера е доста умен,щом иска да смени старата бавария за Алфата.Тоя бартер май е кон за кокошка.
Comment
-
Запознат си с предимствата и недостатъците и на двете марки. Послушай сърцето и дай воля на душата си! Аз така направих. Карах голф, но се влюбих в 146-ца. Ако знаеш как ме нападнаха колегите, собственици на немски возила, че 100% съм се пре****. Но отдавна пея друга песен, а те ми дишат прахта. Не виждам база за сравнение с реномираната немска марка. Братовчед ми кара БМВ 316, не може да навакса на бензин. В бавареца виждам само хубав цвят и хубави джанти. Успех!
Comment
-
цвета се докарва. за джантите да! колегата който каза "в кой форум сме" ако махнем форум на бмв във всеки друг ще кажат,че алфата е по красива и по добра.
Колега не си давай Хубавицата. Недей прави глупости !!!ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от DetronЗапознат си с предимствата и недостатъците и на двете марки. Послушай сърцето и дай воля на душата си! Аз така направих. Карах голф, но се влюбих в 146-ца. Ако знаеш как ме нападнаха колегите, собственици на немски возила, че 100% съм се пре****. Но отдавна пея друга песен, а те ми дишат прахта. Не виждам база за сравнение с реномираната немска марка. Братовчед ми кара БМВ 316, не може да навакса на бензин. В бавареца виждам само хубав цвят и хубави джанти. Успех!
Comment
Comment